هزینه ارسال به سراسر کشور.. فقط 20 هزار ..تومان

تاریخچه شورت

در این مقاله می خوانیم

در دنیایی که ما زندگی میکنیم همه چیز دارای گذشته ای پیچیده است. تا به حال به تاریخچه شورت فکر کرده اید که از کجا شروع شده و چطور به چیزی که امروز هست رسیده؟

بهتر است این مقاله کوتاه رو از دست ندید.

در ضمن شما میتوانید تاریخچه سوتین را نیز در مقاله ای با همین عنوان “تاریخچه سوتین” مطالعه بفرمایید.

مقدمه:

شورت ها نوعی از لباس زیر ها هستند که در ابتدا توسط زنان مورد استفاده قرار می گرفتند.

شورت ها انواع مختلفی دارند و می توانند تنگ، اندازه و فیت و یا گشاد باشند. اجزای تشکیل دهند این نوع از لباس زیر ها معمولا از یک کمربند کشی که در ناحیه ی کمر قرار می گیرد تشکیل شده است که از آن دو قالب به شکل رویی پا خارج شده اند که وظیفه حفظ و پوشش از آلت تناسلی مردانه و زنانه رو به عهده دارند. این قسمت از شورت که وظیفه پوشش ناحیه تناسلی را به عهده دارد باید از پارچه نخ پنبه پوشش داده شده باشد تا در شرایط دمایی متفاوت بتواند با هر نوع پوستی سازگاری داشته و مانع از رشد میکروب ها و قارچ ها ی پوستی شود.

بهتر است در این رابطه مقاله چگونگی جلوگیری از قارچ پوستی در ناحیه ی آلت تناسلی را مطالعه بفرمایید.

در کل موادی که در دوخت این نوع لباس زیر به کار می رود باید دارای لطافت و منافذی مناسب جهت چرخش هوا باشد تا بیماری های پوستی در این ناحیه را به حداقل برساند.

شورت ها و نقطه شروع:

شورت ها که در انگلیسی آن ها را Panties می نامند برای اولین بار در دوره رنسانس به کار گرفته شدند. البته باید اضافه کنم که بیشتر برای حفظ پاکدامنی زنان و همینطور حفظ پاکیزگی و بهداشت  و جلوگیری از سرما کاربرد داشتند.

البته در تاریخ ثبت شده که دلیل دیگر استفاده زنان در این دوران این بوده است که زمانی که از اسب به روی زمین می افتند قسمت ران پا و پشت دیده نشود و با این شورت ها پوشیده شود.

از دلایل استفاده دیگر هم این مورد هست که زنان اغلب از شورت استفاده می کردند تا جلوی کنجکاوی و ماجراجویی مردان جوانی را بگیرند که مخفیانه در تلاش بودند تا پی به راز نهفته ی زنان ببرند به همین دلیل زنان این لباس زیر را می پوشیدند تا از رسیدن و تماس مستقیم دست مردان با پوست خود جلوگیری کنند البته درست است که این مورد هیچ گا نمی تواند کامل از این امر جلوگیری کند اما تا مقدار زیادی از توجه مردان بیشرم به واژن زنان کاست.

بیایید از اینگه چگونه تغییر شکل پیدا کرد صحبت کنیم:

در دوره رنسانس که این نوع پوشاک مرسوم شد، شکل و شمایلی شبیه به آنچه امروز با آن روبرو هستیم نداشت. بیشتر شبیه به یک زیر شلواری بود که امروزه با آن آشنا هستیم و اغلب تا زیر زانو در زنان بود.

اما اواسط قرن نوزدهم بود که لباس های زنانه از حالت یک تکه در آمدند و به صورت جدا از هم تولید می شدند، همین امر باعث شد که لباس زیر هم دو تکه شود و قسمتی که اندام بالا را پوشش می داد از قسمتی که اندام پایین تنه را پوشش می داد از هم جدا شوند.

با پایان جنگ جهانی اول دامن زنان کوتاه تر شد و لباس زیر پایین تنه زنان که از این به بعد شکل و شمایل بیشتری به شورت گرفت، کوتاهتر و کوچکتر شدند تا زمان پوشیدن دامن، قابل مشاهده نباشند.

شورت ها (پوشاک مخفیانه):

با پایان جنگ جهانی اول و کوتاه شدن شورت ها، لباس زیر ها و شورت ها در خارج از مراکز روسپی خانه ها و نمایش خانه های مضحک و بی شرم یک نوع لباس مخفیانه و شرم آور به حساب می آمدند.

تا اینکه در سال ۱۹۴۹ یک بازیکن تنیس به نام گروت موران در مسابقات تنیس ویمبلدون با لباس کوتاهی که توسط تدی فیلینگ طراحی شده بود شرکت کرد که این اتفاق در تمام دنیا تیتر اول مطبوعات شد و به عنوان یک حرکت شجاعانه قلمداد شد و این حرکت به عنوان یک بیانیه بسیار جسورانه در نظر گرفته شد.

از دیگر نمایش های این نوع پوشاک در ملاعام میتوان به تصویر به یاد ماندنی  از مرلین مونرو در فیلم Seven Year Itch اشاره کرد زمانی که روی یکی از هوا کش های زیر زمینی قرار گرفته است و با دمش هوا دامنش بلند شده و لباس زیرش نمایان می شود.

Marilyn Monroe and Tom Ewell.

آغاز مد لباس زیر

بعد از وقایعی چون تصاویر مرلین مونرو، نگرش به این پوشش تغییر کرد به صورتی که می توان رشد در این صنعت را از سال ۱۹۶۰ مشاهده کرد.

در دهه ۹۰ شورت های بندی از محبوبیت بیشتری برخوردار شدند در حالی که قبل از آن کاملا یک چیز پنهان و بی شرمانه حساب می شدند. در واقع در این دهه مفهوم لباس زیر به طور کل عوض شد. به صورتی که قبل از این دهه تمام تلاش ها برای این بود که آن را مخفی کنند حال بعد از این نه تنها مخفی کردنی در کار نبود بلکه به مد روز هم کشیده شده بود و کم کم برای خود رسمیت پیدا کرده بود. به طور مثال طرح هایی برای شلوار توسط ورساچه بیرون داده شد که شفاف بود و لباس زیر کاملا از زیر آن نمایان بود.

انواع شورت ها:

هر کدام از شورت ها که امروزه با آن ها مواجه هستیم برای خود تاریخچه متفاوتی دارند. هر کدام از دل تاریخ الهام گرفته شده و طراحی شده اند. علاوه بر این در طراحی آن ها معیار هایی را در نظر گرفته اند که با هم مرور میکنیم.

طراحی این شورت ها بر اساس معیار های متفاوت پوشش از جلو و عقب، پوشش از کناره ها و یا بلند و کوتاه بودن بوده اند. نوع این شورت ها با هم در برندهای متفاوت با هم یکسان هستند به جز اینکه ممکن است در برندی نسبت به برند دیگر کوتاهتر یا بلندتر باشد.

در واقع آن ها در یک قالب دوخته می شوند فقط نسبت به هم منطقه بیشتر و یا کمتری را پوشش می دهند.

بیکینی ها: شورت های بیکینی عقلب از ناحیه پشت پارچه پهن تری داشته و روی باسن را می پوشاند و قسمت کمربندی آن اغلب از جنس نخ هست و پوشش از کناره ها کم می باشد.

مدل پسرانه: شورت هایی که پادار بوده اما بسیار کوتاهتر نسبت به شورت های پادار پسرانه است. این نوع شورت ها از بازی و پوشش بوکسر ها الهام گرفته شده اند.

شورت اسلیپ: میرسیم به یکی از پر استفاده ترین شورت ها که اکثرا با آن آشنا هستیم. این نوع شورتا ناحیه باسن را به صورت کامل پوشش میدهند و معمولا ناحیه ای که پوشش می دهند از زیر ناف شروع می شود. به طور کلی در سه شکل تولید می شوند. بلند، متوسط و کوتاه که به ناحیه ی پوشش زیر شکم مربوط می شود.

اغلب طرح بلند این نوع از شورت ها رو با کش های گن شکلی در قسمت فوقانی مشاهده کرده ایم که کمک میکند اندام لاغر تر و خوش فرمتر نشان داده شود.

شورت Hipsters : این نوع شورت ها از ناحیه پشت پوشش کمتری نسبت به شورت های اسلیپ دارند.

شورت های Tanga , Tongo: نمای جلو شبیه به بیکینی است و نمای پشت ناحیه ی هلال وار بوده و منطقه کمتری را می پوشاند و از منطقه کمری هم ناحیه ی کمتری را می پوشاند.

این شورت ها از نوع فانتزی بوده و در خیلی موارد علاوه بر نخ از مواد دیگر چون چرم و نایلون و پلی استر و لاتکس نیز دوخته می شود.

شورت G-string: شورتی که یک تکه پارچه کوچک در قسمت پشت داشته و آن را با یک نخ به ناحیه ی کمری متصل می کند و در سال های اخیر محبوبیت بسیاری پیدا کرده است. برعکس این نوع شورت همان شورت بندی یا لامبادا خواهد بود. شورتی که در ناحیه ی پشت دارای یک نخ است که متصل به قسمت کمری است و از جلو به پارچه کوچکی متصل است که ناحیه ی تناسلی را می پوشاند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *